Ben jij klaar voor de

reis van je leven 

Ga samen met een groep gelijkgestemden op caminoreis, een retraite of wandelvakantie in andalusië. Al ruim 20 organiseer ik actieve groepsvakanties.

Claudia Bottinga

Onze retraites

Agenda 

Caminoreis
11-06-22 (nog 2 plekjes vrij)
27-8-2022 / 3-9-2022

Retraite Andalusië
 16-9-2022

Wandelvakantie Andalusië
15-4-2022 / 23-9-2022

Caminoreis

Jouw camino van Sarria naar Santiago de Compostela.
Tijdens deze caminoweek nemen wij jou mee op het laatste deel van de camino route (120 kilometer in 6 dagen) zodat je zelf kunt ervaren, leren en vragen stellen over deze prachtige tocht.

Wandelvakantie in Andalusië

Deze wandelvakantie mag met recht een pareltje genoemd worden. Tijdens deze supergave vakantie, maken we heerlijke wandelingen. Daaromheen is er voldoende ruimte voor relaxmomenten, cultuur en uiteraard gezelligheid. 

Retraite Andalusië-Zuid Spanje

De accommodatie die wij hebben gekozen, is een traditioneel, authentiek landhuis, gelegen in het centrum van Talará in de Lecrin Vallei en vlakbij de Sierra Nevada.
Deze week is het tijd voor jou: ‘ME-TIME’.

Een heerlijke week gehad met een intensieve maar prachtige wandeling naar de waterval. Fijne gesprekken in de groep met Claudia en een super relaxte massage en yinyoga van Lea. Een aanrader voor iedereen die wat dichter bij zichzelf wil komen en wat meer in het NU wil leven. Ik heb genoten.

Brenda

Fantastische week gehad , tijd voor jezelf,  mooie gesprekken, fijne yoga van Lea en op de wandelingen laat Claudia je de mooiste plekjes van Andalusie zien en ervaren.
Zéker voor herhaling vatbaar.

Marlies

Het mooiste cadeau wat je jezelf kan geven. Ik heb zo ontzettend genoten, je ervaart hoe mooi de wereld is in Andalusië, je gevoel gaat weer open, je voelt liefde voor mensen om je heen, jezelf en je omgeving. Je voelt weer hoe bijzonder het is dat we mogen leven en kunnen genieten. Deze vakantie staat bovenaan op mijn lijstje, deze wil ik heel graag weer doen. Een aanrader voor iedereen die me time zoekt.

Coby