Groepsuitjes

Met inmiddels dertig jaar ervaring in het organiseren van groepsreizen, thema feesten, groepsuitjes en reisjes voor personeelsverenigingen, zijn wij graag jouw partner bij de organisatie van jouw personeelsreis, vrienden- , familie of verenigingsuitje. Niets is ons te gek en geen bestemming is ons onbekend. 

Al meer dan 20 jaar organiseer ik tripjes naar Barcelona, Andalusië, Cuba, Nepal en uiteraard in ons eigen prachtige Nederland. Soms voor Cumlaude Travel maar ook vanuit mijn diverse horecabedrijven en mijn tijd als manager bij het UWV. Organiseren is mijn vak en mijn passie. Ik ben er goed in en vind het ook nog eens superleuk. Zoek jij een leuk meerdaags uitstapje voor je personeel, je vrienden, familie of vereniging? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij leveren maatwerk. Alles naar jouw wens. Hieronder een voorbeeld van één van de reizen die wij dit jaar verzorgen voor een groep vriendinnen. 

Op deze leuke zevendaagse trip nemen we je mee naar de leukste en mooiste plekjes in het schitterende Andalusië, het zuidelijk deel van Spanje. We logeren op een prachtige locatie. Een schitterend complex welke een oase van rust en adembenemende uitzichten over de vallei biedt. Deze accommodatie is een garantie voor een heerlijk verblijf en tevens van alle gemakken voorzien.

Dag 1: Aankomst in Malaga
Vandaag reizen jullie naar Malaga waar wij jullie verwelkomen op de luchthaven. Vandaar brengen wij jullie naar onze schitterende accommodatie. 
Als we geluncht hebben (afhankelijk van de vlucht), nemen we jullie mee naar de mooiste kloof in de omgeving, Barranco de Luna. Puur genieten tijdens deze mooie (korte) wandeling waarin we wadend door het water (een deel van de tocht) genieten van dit prachtige natuurfenomeen.

Dag 2: De hangbruggenroute van Monachil
Na een heerlijk ontbijt nemen we jullie mee op een fantastische wandeling. Je even heel nietig voelen in dit schitterende berglandschap met haar adembenemende uitzichten, de riviertjes, beekjes en steile rotswanden. Een prachtige tocht door het natuurgebied van de Sierra Nevada. Deze route langs en door de Rio Monachil biedt spectaculaire uitzichten, watervallen, rotspoeltjes om in te zwemmen, uitstekende rotsen om onderdoor te kruipen en natuurlijk de hangbruggen. De lunch nemen we mee en nuttigen wij tijdens een leuke picknick onderweg. Na aankomst bij onze accommodatie verzorgen wij een heerlijke BBQ onder het genot van een schitterende zonsondergang.

Dag 3: Het meer van Beznar en wijnproeverij Granada wijnen
Voor vandaag gaan we naar het plaatsje Chite, een mooi wit dorpje in de Valle de Lecrín, vanwaar wij een mooie, korte wandeling maken naar het meer van Beznar. Deze wandeling is bijzonder omdat hij onontdekt lijkt. Het enige wat je tegen gaat komen zijn mooie planten, bomen, rotswanden, vogels en vlinders. Bij aankomst liggen onze kayaks en paddle boards al op ons te wachten. Heerlijk genieten in en op het water. We nemen wederom een picknicklunch mee. Aan het einde van de dag keren we weer terug waarna wij bij thuiskomst een superleuke en lekkere wijnproeverij op locatie voor jullie geboekt hebben. Heerlijk proeven aan alle lekkere wijnen uit deze streek.

Dag 4: Klifwandeling van strand naar strand en Flamenco all inclusive dinner show
Voor vandaag staat er wederom een superleuke dag op het programma. We gaan genieten van strand en zee in Almuñecar waar de liefhebbers mee kunnen op een spectaculaire klif wandeling. Een prachtige manier om de kust vanaf hoogte te bewonderen. Na ons strandbezoek sluiten we af met een heerlijk 4 gangen diner op een prachtige locatie in Almuñecar waarbij we na afloop kunnen genieten van een supergave Flamenco voorstelling.

Dag 5: Alhambra, hamam en optioneel paragliden
Een bezoek aan het Alhambra, mag natuurlijk niet ontbreken als je in de buurt van Granada bent. Het Alhambra dankt haar naam aan het Arabische al-Kasr al-Hamra, wat `rood kasteel` betekent en is door Unesco uitgeroepen tot werelderfgoed. Het Middeleeuws paleis en fort van de Moorse heersers van het koninkrijk is gelegen op een heuvelachtig plateau in de prachtige stad Granada.
Na dit bezoek gaan we naar de hamam in het hart van de historische stad Granada, waar we genieten van de Arabische baden gevolgd door een heerlijke massage.
Voor de avonturiers is er vandaag tevens de mogelijkheid om te paragliden. Wat is er mooier om de Sierra Nevada vanuit de lucht te bewonderen. Onze getrainde en gepassioneerde piloten, nemen jullie mee om hoogte om jullie deelgenoot te maken van deze ‘ride to heaven’. Deze ‘ride’ mag met recht ‘a once in a lifetime experience’ worden genoemd.

Dag 6: Zeilen en SUPpen op de Middelandse Zee
Vandaag gaan we zeilen vanuit Almuñecar. Om tien uur gaan we aan boord en worden jullie verwelkomd met een welkomstdrankje. Een heerlijke dagtocht op de Mediteraanse wateren met een prachtige zeilboot met onderweg natuurlijk stops om op een andere manier, de SUP board, op het water te vertoeven. Houd je meer van snorkelen dan kan dit natuurlijk ook. Puur genieten in en op het water.

Dag 7: luchthaven Malaga
Vandaag nemen we afscheid na een heerlijke trip in het mooie Andalusië en brengen wij jullie terug naar de luchthaven van Malaga.

Wil je een programma in Andalusië, dansen op Cuba, een stedentrip naar Barcelona of een andere stad, een pelgrimsavontuur naar Santiago de Compostela, een duikervaring in Egypte, een trekking naar Annapurna of Mount Everest in Nepal of een leuk programma op bijvoorbeeld de Friese wateren. Dichtbij of ver weg, actief, avontuurlijk of relaxed? Jouw wens is onze uitdaging.

Heeft dit je interesse gewekt en wil je meer weten? Neem contact met ons op: info@cumlaudetravel.nl