ME-Time proeverij

ME-Time proeverij

Waarom is ME-Time belangrijk

Claudia Bottinga

Mijn ratio maakte mijn leven kapot en nam iedereen in mijn directe omgeving mee in de vrije val. Ik heb geleerd om mijn ratio te herkennen en me bewust te zijn dat ik mijn ratio alleen in de praktische zin nodig heb. Niet om mijn gevoelens weg te denken, niet om mij te voeden met angst voor iets wat ik in mijn hoofd bedacht heb en niet om mij te hechten aan bezittingen of geld. Het resultaat: ik heb alles wat mijn hartje begeert. Dat deel ik graag met jou’.

Heb jij nog tijd voor jezelf

 

Heb jij nog tijd voor jezelf

Hoe doe je dat? Ratio uitzetten en bewustzijn aan. Geen zorgen, geen angst maar in het NU blijven. Ik nodig je graag uit om met me mee te gaan op ontdekkingsreis naar jezelf. Gun jezelf een paar uur ME-time in een prachtige natuurlijke omgeving. Even je gedachten ‘on hold’ en puur genieten van de natuur, jezelf, gelijkgestemden en het NU.

Na het succes van de proeverijen op 19 en 20 juni, organiseren wij wederom een proeverij/mini retraite.

Prijs is € 99,– Wil je deelnemen, meld je dan snel aan via bijgaand formulier.
Datum: Nader te bepalen

Zo krijg je een introductie op de

  • Yin yoga en meditatie met Lea Krosendijk
  • Ga je een veganistische lunch bereiden
  • Filosofie sessie met het thema ‘Leven in het NU’

Ben jij toe aan ontspanning, zit je niet lekker in je vel of heb je zin om heerlijk te relaxen? Dan is deze proeverij/mini-retraite precies wat je zoekt.

Lea is liefde. Net als wij allemaal, heeft ook Lea haar verhaal. Meerdere zelfs. Een burnout en het jarenlange zorgen voor anderen waarin ze zichzelf helemaal wegcijferde, eiste zijn tol, zowel lichamelijk als geestelijk. Zelf beschouwt zij dit als een kadootje.

Het resultaat was dat ze eindelijk voor zichzelf ging zorgen. Na een yoga opleiding in Nederland wilde zij meer verdieping en vertrok naar een Ashram in Rishikesh, India. Tijdens deze indrukwekkende reis kon ze eindelijk zichzelf weer zien. Jaren van aangeleerd gedrag en sociale conditionering maakten plaats voor andere, eigen inzichten.

“Yoga is voor mij de weg naar zelfrealisatie. Door er achter te komen wie je echt bent en jezelf te accepteren zoals je bent, kun je niet anders dan onconditioneel van jezelf houden. Dit geeft vrijheid en geluksgevoel. Dit wil ik met zoveel mogelijk andere mensen delen. Hoe meer mensen echt van zichzelf houden, hoe mooier de wereld eruit zal zien”, aldus Lea.

Doe mee op en schrijf je in!

Wij hebben een beperkt aantal plekken, meld je dus snel aan. 

ME-Time proeverij

1 + 15 =

Contact

Meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen?
of vul ons contactformulier in
Tel: + 31 (0) 85-0290818
KvK-nummer: 67329608
BTW-nummer: NL 1105.14.816 B01

Cumlaude Retraites valt onder de handelsnaam Cumlaude Travel

Cumlaude Travel is in januari 2011 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een dynamisch, snel groeiend bedrijf. Naast ons Cuba specialisme bieden wij tevens mooie spirituele reizen naar Tibet en Nepal als ook schitterende droomreizen naar het wonderschone Argentinië/Patagonië.