Retraite in Nepal

ME-time retraite in Pokhara, Nepal

Gun jij jezelf deze heerlijke ME-time retraite, boek dan je plekje en laat je heerlijk verwennen tijdens deze combinatie van wellness, spa, yoga, meditatie, natuur, cultuur en luxe.

Ben jij ook zo iemand die het altijd druk heeft. Altijd bezig om het anderen naar de zin te maken op je werk, familie, vrienden, andere sociale aangelegenheden en zoveel meer?

Kun jij genoeg redenen benoemen die je het gevoel geven door anderen geleefd te worden. Ga dan mee op deze heerlijke verwenretraite. Even tijd voor jou en de gelegenheid om te relaxen en jezelf te verwennen op één van onze mooie lokaties in Pokhara, Nepal. Gun jezelf deze ME-time.

Reissom per persoon: vanaf € 1995,– 

Vertrekdatum: 1 november 2024

Spirituele reis naar Muktinath, Mustang

Tijd voor jezelf, ME-time, soulsearching, spiritualiteit, pelgrimage, natuur en Himalaya; de sleutelwoorden voor deze unieke reis naar het mooiste deel van de Nepalese Himalaya, Mustang.

Nepal, het geboorteland van Boeddha, staat garant voor fantastische vergezichten, een onwaarschijnlijk mooie natuur en een traditionele, gastvrije bevolking die je met open armen ontvangt. Omgeven door het imponerende Himalaya-gebergte, de koningssteden zoals Kathmandu, de charmante dorpjes en de groene rijstterrassen, maken Nepal tot een unieke vakantiebestemming.

Reissom: € 1895,- (dit is inclusief éénpersoonstoeslag)

 Vertrekdatum:
10 november 2024