Weekendretraite in Friesland

Weekendretraite in Friesland – 19 tot 21 november 2021

Op vrijdagmiddag verwelkomen wij, Lea, Desirée en Claudia, je graag bij onze superleuke locatie in het prachtige, waterrijke Friesland. De locatie die we hebben gekozen is een garantie voor rust en relaxation. Omgeven door water en middenin de natuur, maakt je verblijf een garantie voor een heerlijk weekend optimaal genieten van jouw ME-time.

Nadat iedereen is ingecheckt, serveren wij een lekker kopje thee en bespreken wij het programma met je. Na een (h)eerlijke veganistische maaltijd, met mooie, verse ingrediënten, starten we met een gezellige avond waarin we informeel met elkaar kennismaken. Tijdens je verblijf hebben we gesprekken over het leven en komen er diverse levensvragen aan de orde waarover wij met elkaar van gedachten wisselen. Wij nodigen je van harte uit om hiervoor ook je eigen input te geven. Heb jij onderwerpen waar je mee worstelt, laat het ons weten.

Zaterdag

We starten de ochtend met yin yoga onder leiding van onze lieve Lea en aansluitend een meditatie met Desirée. Dit alles gevolgd door een (h)eerlijk ontbijt.

Lea is yoga instructeur en zoveel meer. Zij heeft haar opleiding in India gedaan. Voor vandaag is het thema: ‘Lief zijn voor jezelf’. Laat je verrassen door de wereld van meditatie en yoga. Heerlijk ontspannen, even niet te denken maar intens het NU moment beleven. Heb je nog nooit yoga gedaan of gemediteerd? Dan is dit je kans. De sessies zijn geschikt voor zowel beginners als geoefende yogis.

Desirée is ook één van onze begeleiders tijdens dit weekend. Zij neemt jullie mee in diverse meditaties tijdens dit weekend. Desirée is een warme en hartelijke persoonlijkheid. Zij houdt zich vooral bezig met zelfliefde en aandacht voor het kind in jou. Daarvoor is het belangrijk dat je verbinding gaat maken met wie jij in wezen bent. Dat je weer contact krijgt met het onbevangen, speelse kind in jou en vrij je eigen levenspad volgt. Je leert je uit te spreken, zonder de angst dat je wordt afgewezen of verlaten. En je gaat de blokkades in jou opheffen die je levensstroom

Na deze heerlijke start van de ochtend heb je tot aan de lunch vrije tijd om te genieten van de schitterende omgeving of van elkaar. Na de lunch nemen we je mee op een stiltewandeling. Ontdek de natuur op een mindful manier. Geen labeling van wat je ziet of hoort maar laat het gewoon binnen komen. Mindful, rust, ontspannen en ontdekken. Bij thuiskomst bereiden we gezamenlijk onze maaltijd met lekkere biologische producten. Mooie, eerlijke en gezonde ingrediënten maken ons vegan diner tot een waar genoegen. Na onze maaltijd is er tijd om even alleen te zijn en te relaxen waarna we starten met onze gesprekssessies. De onderwerpen zijn divers en we nodigen jullie van harte uit om vraagstukken die je hebt in het leven, in te brengen als onderwerp van onze groepsgesprekken. Wij zullen daarbij altijd jouw onderwerpen vertalen naar ons basisthema: leven in het NU.
Zondag Lea neemt jullie vanochtend mee in de wereld van de chakras met als basis de Mulandhara chakra (de wortelchakra). Laat je verrassen door de helende werking van je oefeningen en geniet ook nu weer van het NU moment waar je hoofd eventjes niet de baas is. Na de yoga ga je weer aan de slag met Desirée die je meeneemt in een mooie meditatie. Aansluitend op deze heerlijke ontspanning staat jullie ontbijt alweer klaar. Na het ontbijt, brengen jullie de tijd tot de lunch in stilte door. Het is aan jezelf hoe je dit stilte moment wilt gebruiken. Rond het middaguur staat er weer een heerlijke vegetarische lunch klaar waarna we een prachtige fietstocht door het mooie Friese landschap maken, wat zo rijk is aan water en natuurschoon. Laat je tijdens deze prachtige tocht verrassen. Word je bewust van het NU en weet dat dit het enige moment is wat er is. Onderweg maken wij diverse stops waar we de gelegenheid hebben om te genieten van de stilte en het gesprek met elkaar.

Na een heerlijke middag keren we weer terug en gaan we afsluitend met elkaar in gesprek om tevens afscheid van elkaar nemen.

‘Not for always, but until we meet again’.
Prijs voor dit weekend € 395,– per persoon Inclusief: Overnachtingen obv twee personen op een twee persoonskamer Iedere dag drie overheerlijke gezonde maaltijden, incl. één drankje per maaltijd (aankomst dag: diner en vertrek dag: ontbijt en lunch) Koffie en thee tijdens onze gesprekssessies Begeleiding van Lea, Desirée en Claudia Alle onderdelen zoals benoemd in het programma Exclusief Ayurvedische massages van Lea Krosendijk Persoonlijke uitgaven Drankjes en overige maaltijden Fooien

Lea Krosendijk: www.infinityyoga.nl

Desirée Botterman: www.happy2dee.nl