Heb jij nog tijd voor jezelf

Wandelvakanties in Andalusië

Omdat Andalusië onze favoriete plek in Spanje is, hebben wij tevens een aantal wandelvakanties samengesteld voor degenen die hun vakantie op een actieve manier willen doorbrengen. De natuur in Andalusië is gevarieerd en divers, weergaloos mooi en puur genieten.

Een parel van een wandelvakantie

Tijdens deze supergave wandelvakantie, maken we heerlijke wandelingen. Daaromheen is er voldoende ruimte voor relaxmomenten, cultuur en uiteraard gezelligheid. Ben jij iemand die ervan houdt zijn vakantie op een actieve manier door te brengen, dan is dit beslist wat voor jou. Een schitterende reis met prachtige, uitdagende wandelingen en adembenemende uitzichten in Andalusië, welke bekend staat om haar schoonheid, diversiteit en variatie aan prachtige landschappen.

Klik hier voor een volledige beschrijving

Wandelvakantie Andalusië

Deze wandelvakantie is uitdagend, actief, sportief, pittig, gezellig en soms relaxed. Je hebt uitdagende wandelingen met wat relaxtere dagen tussendoor. Zo wandelen we in de bergen en hebben een pittig stijgingspercentage en wandelen wij, wadend door het water, naar één van de vele watervallen die het gebied rijk is. Natuurlijk met een frisse natuurdouche als beloning.

Klik hier voor de volledige beschrijving