Niets te vrezen dan de vrees zelf

Niets te vrezen dan de vrees zelf

Nothing to fear but fear itself: Franklin D. Roosevelt Angst Tja wat is dat? We kennen het allemaal denk ik wel. Bang om iemand te verliezen, bang om dood te gaan, om te falen, niet goed genoeg te zijn of in mijn geval: onder water te gaan. Als ik het zou moeten...

Back to Cuba

Back to Cuba

Vier dagen geleden ben ik aangekomen in mijn mooie, geliefde Cuba. Ik heb een vol programma. Ik wil iedereen zien en zoveel mogelijk onze casas bezoeken. Omdat ik het ook budgettair verantwoord wil houden, heb ik een goedkope vlucht met Cubana geboekt vanaf Madrid. Een retour is slechts 540 euro.

Practice what you preach

Practice what you preach

“You have nothing to fear but fear it self”
Practice what you preach, bleef maar door mijn hoofd spoken. Op intelligentieniveau snapte ik heel goed dat mijn angst niet echt was maar iets wat mijn hoofd had bedacht. Mijn jarenlang conformeren hieraan maakte het des te hardnekkiger om een totaal andere koers te varen. Ik ging bij wijze van spreken al hyperventileren als ik een snorkel in mijn mond had.

Houd jij ook nog steeds alle ballen in de lucht?

Houd jij ook nog steeds alle ballen in de lucht?

We herkennen het denk ik allemaal wel. Die vicieuze cirkel die maar lastig te doorbreken is. Of het nu je werk, je gezin, een ernstige ziekte of iets anders is; als jij die ballen niet hoog houdt, wie doet het dan wel?
Mijn burnout dwong mij te veranderen. Het was erop of eronder. Ik kon niet meer (zo verder).
Ik deed het! Ik veranderde!

Wandelvakantie naar Santiago de Compostela

Wandelvakantie naar Santiago de Compostela

Een fantastische pelgrimstocht van Sarria naar Santiago de Compostela. Op deze camino nemen we je mee op de laatste kilometers van de Camino Francés. Voor een week leven als een pelgrim, genieten van de eenvoud, de ontmoetingen en de schitterende natuur.